Peklo po útoku Kazmy na Mareše! Monika se složila, Daisy Lee nešetřila vulgaritami!

Kamil Bartošek alias Kazma

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2018 15:59

Drsný vtípek, který Kazma nafingoval na moderátora Leoše Mareše, pořádně rozbouřil vody českého šoubyznysu. Po emotivním videu, které Mareš zveřejnil a v němž popsal celou situaci, se ho zastalo hned několik hvězd. A vulgaritami se nešetřilo!

Vše začalo, když Leoš Mareš uzavřel sázku. Pokud ho někdo do dnešního dne uvidí za volantem jakéhokoliv vozu kromě trabantu, věnuje mu své Ferrari. 

Už se zdálo, že sázku má v kapse, ovšem včera ráno přišel podraz. Kazma Kazmitch nachystal na Mareše past, do které by se chytil snad každý řidič. Nafingoval na něj dopravní nehodu, v rámci níž byl Mareš nucen přesednout do jiného vozu. 

"Nafingoval nedaleko mého domova tragickou dopravní nehodu, která vypadala až neuvěřitelně skutečně. Pán zaklíněný kmenem v sedadle chroptěl, jeho paní měla na telefonu záchranou službu. Když jsem se snažil pomoci, prosila mě, abych zkusil autem o pár centimetrů couvnout a zachránit pánovi život. Poslechl jsem... Kazma to natočil a celý dnešní den se mě snažil přimět ke spolupráci a spoluvytvoření nové epizody jeho show. Podle něj jsem sázku o Ferrari prohrál," řekl k tomu Mareš.

Tento vtípek ale přišel některým jako dost nejapný žert. "Nikdy nepochopím, kam až jsou lidi schopni zajít… Ať už je to ze smutku, zoufalství, pro zábavu nebo dokonce to dokážou schovat za ‚dobrou věc‘… Jsou 3 hodiny ráno a místo toho, abychom spali, tak s člověkem, kterého miluju a má to největší srdce, co jsem poznala, řešíme něco, co ani neumím slovy popsat," uvedla k tomu Marešova manželka Monika.

Modelka Linda Vojtová událost okomentovala sice suše, ale výstižně. "Hm, tak to je hodně zlý. V Americe by už byl v lochu," uvedla na sociální síti.

O poznání tvrdší byla pornoherečka Daisy Lee. "Teď jsem koukala na Instagram a Kazmo, ty jsi slušný kripl! Tohle nepřijde vtipné už ani mně. Je to zoufalý podraz a opět podvod od tebe! Udělal jsi to schválně před koncertem Leoše, jsi mrdka hnusná,“ napsala na Instagram.

"Užij si to ferrari, snad se v něm vybouráš. Ne, to je přece jen sranda, přijde ti to jako prdel? Je to opravdu legrace dělat si srandu ze smrti, viď? Myslím, že tohle je na trestní oznámení, FUJ! Karma ti to vrátí, Kazmo. Uděláme si prdel, že ti chcípla matka, O.K.? Je to vtipné?" dodala následně.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Leoš Mareš Daisy Lee Monika Marešová (dříve Koblížková)