Johnny Depp pobláznil Česko! Lidé čekali i dlouhé hodiny!

Johnny Depp 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

28. srpna 2021 10:57 | Aktualizováno: 28. srpna 2021 13:15

Na amerického herce, producenta a muzikanta Johnnyho Deppa čekaly u Thermalu v Karlových Varech jeho fanoušci dlouhé hodiny. V davu byli i fanoušci oblečení do kostýmů, například Pirátů z Karibiku, kde Depp ztvárnil pirátského kapitána Jacka Sparrowa, nebo z Alenky v říši divů, kde rovněž zazářil.

Zaplněné prostranství před hotelem se dočkalo před 14:00, kdy Depp přijel, pozdravil se s lidmi, desítkám z nich rozdal autogram a davy skandujících si viditelně užíval. Podobně vstřícný byl i při uvedení dokumentárního filmu Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem, který na festivalu dnes společně s dalšími tvůrci představil.

Ani po uvedení filmu se dav fanoušků výrazně nezmenšil. A Johnny Depp i při odchodu z hotelu Thermal znovu rozdával autogramy každému, na koho dosáhnul. Před hotelem strávil asi 20 minut, než odjel i proto, že se blížilo přivítání dalšího exkluzivního hosta festivalu, amerického herce, spisovatele, scénáristy a producenta Ethana Hawka.

Dobrá nálada neopustila americkou hvězdu ani na pódiu Velkého sálu hotelu Thermal, kde ochotně pózoval s diváky a podepisoval další fotografie.

Kromě dnešního snímku o irském punkovém básníkovi a frontmanovi slavných The Pogues MacGowanovi v sobotu uvede drama Minamata, v němž ztvárnil hlavní roli.

Johnny Depp má za sebou tři oscarové nominace, získal Zlatý glóbus, Cenu Screen Actors Guild pro nejlepšího herce, ale i 14 vítězství v People’s Choice Award udílené filmovými fanoušky. V posledních letech se potýká s problémy včetně neprokázaných obvinění z domácího násilí v souvislosti s rozvodem s herečkou Amber Heardovou.

Témata: Johnny Depp