Těhotná Gabriela Soukalová: Má za sebou poslední vysílání před mateřskou!

Gabriela Soukalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. srpna 2021 16:00

Gabriela Soukalová už se může opravdu soustředit jen na blížící se mateřské povinnosti. V úterý moderovala v televizi naposledy, alespoň tedy před rodičovskou pauzou. Co k loučení řekla?

Gabriela Soukalová přiznala, že poslední měsíce v nové roli pro ni byly velkou školou. Především proto, že už od dětství trpěla dle svých slov panickým strachem z veřejného vystupování. 

"Nevím, proč to tak mám, ale snažím se v životě dělat přesně to z čeho mám největší strach a nebo se v tom ze začátku necítím dobře. Ve finále z takových věcí mám totiž největší radost, protože si uvědomím, že na takových úkolech nejvíc rostu," svěřila se na instagramu.

"Někdy jsem ze sebe měla v moderování lepší pocit a jindy zas jako před pár lety, když jsem nechala hůlky někde na trati. Občas to byly krušné chvíle nejen pro mě, ale určitě pro všechny, kteří se na pořadu podílí!" přiznala někdejší úspěšná biatlonistka.

Soukalová na závěr naznačila, že by se na obrazovky - pokud bude zájem - ráda vrátila. "Snad mi mateřské povinnosti dovolí brzký návrat," dodala.

Témata: Gabriela Soukalová