S manželstvím Kairy Hrachovcové je konec! Za rozchod může třetí osoba!

Kateřina Kaira Hrachovcová 12

Autor: Lelková, stars24.cz

24. dubna 2018 11:30

Kateřina Kaira Hrachovcová (43) o víkendu přiznala rozpad téměř třináctiletého manželství! Avšak o tom, že jejich vztah procházel krizí se mluvilo již dlouho před přiznáním. Veterinář Jan Herčík (60) si podle všeho našel novou lásku, a dokonce se s ní už i ukázal na veřejnosti!

Za rozchod páru, od kterého by to nikdo nečekal, stojí třetí osoba, to dokonce zachytili fotoreportéři Blesku na křtu alba Petry Hapkové (35). Právě na tuto akci vyvedl Herčík svou milenku, pohlednou štíhlou blondýnu. Od svého doprovodu se na akci ani nehnul, ale také moc neprojevoval známky milostného vztahu, ale jakmile pár opustil klub hned se chytli za ruku!

Herečka již od roku 2013 přestala používat příjmení svého manžela a nyní se přiznala, že se od něj nadobro odstěhovala. „Cítím smutek a ztráty důvěry, ze klamání,“ popsala své pocity Super.cz.

Kateřina známá především z role v seriálu Přístav se teď snaží dostat z bolestné situace, a s tím jí určitě pomáhá i práce v divadle. Mnohokrát jsem ji také mohli zahlédnout jako moderátorku v pořadu Snídaně s Novou nebo v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Témata: Kateřina Kaira Hrachovcová rozchod Divadla