Patricie Pagáčová toho má dost: Nechápu to! Jde o urážky a hejty!

Patricie Solaříková se pochlubila touto fotkou. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2021 14:00

Slavné osobnosti u fotografií na sociálních sítích často používají tzv. filtry, které kupříkladu upravují barvy. Patricii Pagáčové se to ale tak trochu vymstilo.

Patricie Pagáčová poprosila kamarádku, aby jeden takový filtr aplikovala na její fotku. Někdejší hvězdě nekonečné Ulice mimo jiné zvýraznil vrásky a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

"Během pár minut strašně moc komentů typu: 'Tak tady vypadáte hrozně / staře / unaveně / divně / k nepoznání / o 20 let starší' atd.," svěřila se herečka, kterou to opravdu nenechává klidnou, proto přikročila k ráznému kroku.

"Fotku jsem smazala, protože jsem fakt neměla na tyhle komentáře energii a zveřejnila jsem jinou... ale poté, co mi pod ní nějakej frajer napsal, že jsem smazala fotku bez filtru, kde jsem dostávala sodu, a nahradila ji fotkou s filtrem, protože neunesu kritiku, jsem se rozhodla, že jí sem vrátím, tentokrát bez úprav," vzkázala.

Pagáčová přiznala, že kdykoliv se někdo zmíní o "neunášení kritiky", tak šílí. "Pořád nechápu, proč bych měla s úctou a bez reakce přijímat urážky / hejty, co lidi zaměňují s kritikou, od cizích osob," vysvětlila.

"Tím jsem jenom chtěla říct, že opravdu není potřeba pod všechno cpát svůj názor. Já si taky o všem něco myslím, ale v životě by mě nenapadlo někomu psát pod fotku, že vypadá příšerně. Asi jsem divná, ale nepřijde mi to normální," dodala herečka. 

Její vyjádření ocenili mnozí herečtí kolegové, např. Marek Lambora nebo Dagmar Havlová. "Patricie, bravo," napsala bývalá první dáma. 

Témata: Patricie Solaříková