Tereza Kerndlová: První dávka vakcíny i hejtů od odpůrců očkování! Co jí vzkázali?

Tereze Kerndlové byla aplikována první dávka vakcíny proti koronaviru.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2021 11:30

Očkování proti koronaviru stále dělí lidi na zastánce a odpůrce, kteří se neváhají zapojit do debaty ve chvíli, kdy některá ze slavných osobností vyjeví svůj postoj. Naposledy to byla Tereza Kerndlová.

Tereza Kerndlová ve středu oznámila, že jí v nemocnici v Tišnově byla podána první dávka vakcíny proti koronaviru. "Někdy možná nestojím na stejném břehu a je na každém z nás, jak se rozhodne, ale já jsem jednoznačně pro očkování, a to z mnoha důvodů," svěřila se.

"Prosím, nejde o žádnou reklamu ani placenou propagaci očkování proti covidu, jen kdyby někoho napadlo sem něco takového psát," dodala zpěvačka s tím, že chtěla jen lidem sdělit svůj názor na věc.

Od všetečných komentářů se ale neuchránila. "Když ne propagace, tak proč to zveřejňování?" nechápala třeba jedna ze sledujících.

"Snad vám tahle fotka nebude v budoucnu k pláči... Co na to říct...," podotkla jiná uživatelka instagramu, další pak ve svém komentáři zmínila údajnou souvislost mezi očkováním a úmrtím svého otce.

Kerndlová na příspěvky fanoušků většinou nereagovala, navíc se samozřejmě objevovaly i vzkazy plné podpory, v nichž se mnozí hlásili k tomu, že jsou očkovaní. 

Témata: Tereza Kerndlová