Milan Peroutka: Konec jeho moderátorského dua na Nově!

Nikola Čechová a Milan Peroutka končí na Nově.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2021 9:33 | Aktualizováno: 20. srpna 2021 21:50

Milan Peroutka a Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol tvořili jednu z ustálených moderátorských dvojic pořadu Snídaně s Novou. Jako blesk z čistého nebe teď přišla zpráva o jejich konci v televizi.

Oba moderátoři o záležitosti informovali své fanoušky na sociálních sítích. "Mrzí mě, že nám televize odepřela moderovat poslední týden, který jsme si chtěli ještě užít a se všemi se rozloučit. Protože neodcházíme po jakýchkoliv sporech, ani v zášti," přiznal Peroutka.

Zpěvák poděkoval za obrovskou zkušenost s živým vysíláním na všechna možná témata. Kolegyně jen přitakávala. "Dalo mi to velkou školu a za to jsem moc vděčná," poznamenala Čechová na instagramu.

Dvojice pak také zmiňovala, jak se kvůli Snídani změnil jejich denní režim, protože museli brzy vstávat. "Zažila jsem spousta milých setkání, vtipných i dojemných momentů, ale víte, co je nejdojemnější? Že jsem ani jednou nezaspala," pochlubila se Shopaholic Nicol. 

Peroutka tak vzorný nebyl. "Na rozdíl od Nikči jsem jednou zaspal," konstatoval. Teď budou moci oba zase po ránu vyspávat. 

Témata: Nikola Čechová (Shopaholic Nicol) Milan Peroutka (zpěvák)