Richard Genzer a neexistující partnerka? Kauza hýbe i Slovenskem!

Richard Genzer 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2021 17:48

Herec a bavič Richard Genzer zažíval v poslední době pořádně horké chvilky. Byl totiž spojován s jistou Klárou H., která se prezentovala jako jeho nová partnerka. Problém je, že Genzer dívku nikdy neviděl...

Genzer nemá o fanynky nouze. Jedna z nich to ale pořádně přehnala, když se veřejně začala prezentovat jako jeho partnerka. To dostalo herce do nepříjemné situace.

"Ona mě označila za svého přítele, ale já tu slečnu vůbec neznám. Asi jsme se spolu zřejmě někdy fotili, ale opravdu, ať mi nezasahuje do mého života. A když má nějaký problém, tak ať zkusí seznamku," prohlásil v pořadu Showtime herec na adresu dívky.

Ta se na sociálních sítích prezentuje jako Klára H. a Genzera označila za svého přítele. Herec ji ale nejen nezná, navíc ani sám sociální sítě nepoužívá.

Rozhodl se proto, že pokud se situace nevyjasní, bude zřejmě muset pokračovat právní cestou. To ostatně naznačila i jeho dcera, která se jej na sociálních sítích zastala.

Klára se nakonec omluvila a vysvětlila, že mělo jít o vtip. Nejapná sranda ale má i mezinárodní přesah, neboť se dostala i do médií u našich východních kolegů.

Témata: Richard Genzer