Karel Šíp: Velký návrat po covidu!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

18. srpna 2021 13:45 | Aktualizováno: 18. srpna 2021 21:57

Téměř po roční pauze způsobené protipandemickými opatřeními se Karel Šíp tento týden vrátil do Divadla Semafor, aby natočil nové díly své talkshow Všechnopárty. Jubilejní 620. díl oblíbeného pořadu Česká televize (ČT) odvysílá 3. září v tradičním čase 21:35. Hosty budou zlatý olympionik Jiří Prskavec, herec a porotce ze StarDance Richard Genzer a biochemik Zdeněk Hostomský.

Vzhledem k pandemii, kdy nemohly vznikat nové díly, vysílala ČT reprízy starších Všechnopárty. Šíp letos stihl natočit Minišou, šest velkých profilových rozhovorů se známými osobnostmi, mezi kterými byli například Zdeněk Svěrák nebo Jiřina Bohdalová.

Nyní se vrací k osvědčenému formátu Všechnopárty. Vstupenky na natáčení lze získat v pokladně nebo přes stránky pražského Divadla Semafor. Pro diváky v hledišti platí aktuální pravidla pro vstupy na kulturní akce.

"Já se těším úplně na všechno. Na diváky, na celý náš štáb, lidi, s kterýma jsem se celou tu dobu neviděl. Natočil jsem během té pandemie několik rozhovorů s úžasnými lidmi. Jsem rád za tu zkušenost, chybělo tomu jediné. Plné hlediště, potlesk, smích. Nic nového nechystám, budu rád, když to opět poběží jako dřív. S hosty jsme na nejbližší termíny již domluveni, takže věřme, že to tentokrát klapne," uvedl Šíp.

Témata: Karel Šíp