Odhaleno! Proč přijel expartner Prachařové do Čech? Kvůli synovi to nebylo!

Miroslav Dopita

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. dubna 2018 21:01

Bývalý snoubenec Agáty Prachařové a otec Kryšpína se před několika dny vrátil do České republiky. Miroslav Dopita, který před pěti lety utekl z Česka, ale nepřijel kvůli synovi. V Praze se totiž oženil!

Po návratu do Česka se setkal svým synem, kterého má s modelkou Agátou Prachařovou. Server Expres ale tvrdí, že pravý důvod jeho návratu do Česka je svatba s Terezou Haldovou.

"Tak konečně jsme svoji. Po krásných a taky dlouhých pěti a něco letech jsme si řekli ano. Svatba byla sice narychlo, ale úžasná. Největší oporou byla rodina, ale i naši přátelé, díky nimž byl náš den nezapomenutelný. Manželé Dopitovi," uvedla Tereza.

Svatba prý proběhla v obřadní síni na Staroměstské radnici v Praze a je otázkou, kde bude pár nyní žít. Dopita se svou novou manželkou si totiž žijí na Bali více než dobře.

Původně se přitom spekulovalo, že Dopita přiletěl za Kryšpínem na návštěvu, aby ho viděl. "Doteď si volali přes Skype a teď se vidí od Kryšpínových asi dvou let poprvé naživo. Jsem ráda, že se synem tráví čas. Už je zpátky nějakou dobu,“ řekla Blesku dříve Prachařová.

Dopita skončil v roce 2012 kvůli rvačce na filmovém festivalu v Karlových Varech u soudu. Nezaplatil ale soudní výlohy a v roce 2013 přišla první exekuce. Od té doby žije na Bali a v Česku se objevil i na seznamu hledaných osob.

Témata: Miroslav Dopita