Snowboardistka Šárka Pančochová se vdala! V USA si vzala přítelkyni!

Šárka Pančochová se vdala 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

18. srpna 2021 11:19

Snowboardistka Šárka Pančochová se vdala. Dlouholetou přítelkyni Kaileen Lareeovou si vzala ve Spojených státech amerických, kde jsou sňatky homosexuálů povolené.

Trojnásobná účastnice zimních olympijských her ve freestylových disciplínách chtěla původně se svatbou počkat na povolení sňatků lidí stejného pohlaví v Česku, ale nakonec udělala tento životní krok dříve.

Třicetiletá česká reprezentantka sdílela na instagramu fotografie ze svatebního dne, na kterém nechyběla ani dcera její o čtyři roky starší partnerky z prvního manželství. U řeky nedaleko městečka Leavenwort ve státě Washington byla při obřadu oblečena do bílých kalhot a topu bez rukávů. Její snoubenka měla krátké bílé šaty.

Obě byly bosé. "Minulý rok byl bláznivý a bude ještě bláznivější. Nemohu se dočkat, až strávím zbytek svého života se svou nejlepší přítelkyní a budeme tento život sdílet navždy," napsala k sérii svatebních fotografií pátá žena slopestylu na ZOH 2014 v Soči.

Svatba byla nejen romantická, ale i trochu dobrodružná. Na jednom ze snímků je vidět, jak se na druhém břehu pohybuje medvěd.

Témata: Šárka Pančochová