Herečka Lenka Krobotová: Rozpadlo se mi manželství! V Peru jsem něco pochopila...

Lenka Krobotová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2021 16:33

Herečka Lenka Krobotová za sebou nemá lehké období. Po rozpadu manželství se vydala do Peru, kde se pokusila podstoupit očistnou kúru. Nakonec ale zjistila víc, než čekala.

"Rozpadlo se mi manželství a já jsem si musela přiznat některé věci, které jsem do té doby nechtěla vidět. Našla jsem ale díky tomu novou sebehodnotu," přiznala herečka pro server novinky.cz.

Dodala, že si začala znovu vybavovat, co jsou její vlastní touhy, priority a představy. "A cítila jsem se díky tomu nesmírně silná. A ano, asi jsem mohla v tu chvíli i hory přenášet," podotkla.

Tvrdí, že se do té doby snažila vyhovět především svému okolí. "Byla jsem semílaná touhou po seberealizaci a zároveň funkční rodině. Snažila jsem se obojí skloubit. Sobě jsem vlastně vůbec žádný čas nevěnovala," uvedla s tím, že zapomínala, kdo je, a snažila se vyhovět ostatním, tedy rodičům, exmanželovi, dětem, všem.

Pomohla jí také očistná kúra v Peru, kde prý pochopila, že se její cesta nakonec vyvine v cestu její vlastní duchovní obrody.

"Strávila jsem tam měsíc a až na pár letmých setkání jsem tam byla celou tu dobu sama. Najednou jsem dokázala věci, které bych do sebe nikdy předtím neřekla. Sama jsem si udělala itinerář a absolvovala jakousi soukromou pouť," svěřila se.

Témata: Lenka Krobotová