Míša Nosková se zasnoubila! Kdo je její partner a čím ukázal, že je ten pravý?

Míša Nosková se bude vdávat. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. srpna 2021 18:40

Michaela Nosková se bude podruhé v životě vdávat. Její snoubenec sice není osobou ze světa šoubyznysu, ale to vůbec ničemu nevadí. Čím dokázal, že je ten pravý?

Možná už ani nevěřila, že se najde někdo, s kým by si to mohla zopakovat. Michaela Nosková na uplynulý srpnový týden rozhodně nezapomene. Její partner Jindřich ji požádal o ruku a odpověď zněla "ano".

O tom, že je ten pravý, se nedávno přesvědčila na řece Jizeře, kde jí podle jejích slov šlo o život. "V proudu a větvích jsme se cvakli a protože bylo hodně vody, byla i hloubka jako prase. Osud tomu chtěl, že loď mi neustále padala na záda a proud mě táhl pod vodu," prozradila na instagramu.

"Jako zázrak shůry se ve vodě objevila silná ruka, která mě vytáhla ven a hodila přes větev, abych se nadechla. Ano, opět mi Jindřich zachránil život," napsala zpěvačka.

Nosková už jednou vdaná byla, svatba s bývalým manželem se konala v červenci 2010 na náchodském zámku. Téhož roku se jim narodila dcera Eliška, přesto se už o tři roky později rozvedli.

Témata: Míša Nosková