Lucie Vondráčková a Petr Vojnar: Nevědí snad, co od vztahu chtějí?!

Petr Vojnar a Lucie Vondráčková údajně tvoří pár. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. srpna 2021 11:51

Lucii Vondráčkové a Petru Vojnarovi zprvu ani nechtěli někteří lidé uvěřit, že tvoří pár. Všechno ale nakonec nasvědčuje tomu, že tomu tak doopravdy je. Co ale vlastně oba od vztahu chtějí?

Objevovaly se zvěsti, že nový vztah je pro oba jen takové PR, nakonec to ale vypadá na opravdovou lásku. Fotografové už je totiž zachytili při jiném vášnivém polibku, než byl ten z hudebního videoklipu.

Vondráčková a Vojnar už jsou dost staří na to, aby věděli, co od vztahu očekávají - jí bylo letos 41 let, on je dokonce ještě o čtyři roky starší. Oba již navíc mají děti. Jaká je však realita?

Jak jsme upozornili o víkendu, moderátor připustil, že by si společně mohli pořídit další dítě. V jiném vyjádření ale byl někdejší spolupracovník Jiřího Krampola z pořadu Nikdo není dokonalý hodně opatrný.

Vojnar pro server super.cz prohlásil, že na řešení toho, co označil za základní životní otázky, je brzy. "Prostě jsme spolu, poznáváme se a užíváme si to, co je teď," nechal se slyšet. 

Vondráčková by se ale z jednoho důvodu mohla další dítě přát. Bývalý manžel Tomáš Plekanec, otec jejích dvou synů, si totiž s novou partnerkou třetího potomka pořídil. Tak uvidíme... 

Témata: Lucie Vondráčková Petr Vojnar