Ewa Farna a její vzkaz Babišovi: Neuniklo to ani polskému publiku!

Ewa Farna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2021 16:16

Předvolební kampaň je v Česku v plném proudu a body se politici snaží získat jakýmkoliv způsobem. Ewa Farna se však do ní zatáhnout nenechala a důrazně se ohradila. Její vzkaz premiérovi neunikl ani polským médiím a tamnímu publiku zpěvačky.

Jednou věcí je Ewa Farna na českém hudebním rybníčku specifická, a to je úspěch u našich severovýchodních sousedů v Polsku. Tamním médiím tak neunikla aktuální kauza, kdy se na sociálních sítích pustila do křížku s premiérem Andrejem Babišem (ANO). 

Předseda vlády se totiž vyfotil na jejím koncertě a snímek zveřejnil na facebooku. Zpěvačka o tom nebyla předem informována a i s ohledem na probíhající volební kampaň cítila potřebu se distancovat.

"Snažím se lidi skrze hudbu spíš pojit a politiku na koncerty netahat. A je mi hodně nepříjemně, že jste ji tam přivedl. Cítím se zneužita," dala najevo svůj názor.

Polský server radiozet.pl zaujalo, že komentář Farne měl více než dvojnásobný počet lajků než premiérův původní příspěvek. Je tedy zřejmé, že zpěvačka distancem od kontroverzního politika u hodně lidí zabodovala.

Témata: Ewa Farna Andrej Babiš