Lucie Vondráčková po prozrazení nového vztahu: Tohle si za rámeček nedá!

Petr Vojnar a Lucie Vondráčková údajně tvoří pár. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. srpna 2021 11:15 | Aktualizováno: 14. srpna 2021 22:02

Lucie Vondráčková je podle všech signálů až po uši zamilovaná, ale někteří její fanoušci jí to celkem překvapivě vůbec nepřejí. Jejich názory na Petra Vojnara si herečka a zpěvačka za rámeček rozhodně nedá.

Jako blesk z čistého nebe přišla minulý týden zpráva o tom, že má Lucie Vondráčková poprvé od rozvodu vztah. Jejím novým partnerem má podle všeho být moderátor Petr Vojnar.

Ten je asi pro mnoho lidí velkou neznámou, přesto řada z nich neváhala a dala na sociálních sítích najevo svůj názor na něj. Pokud si Vojnar něco z toho přečetl, nemohl s tím být úplně spokojený.

"Fanoušci Lucie Vondráčkové, ačkoliv by zpěvačce lásku přáli, zvlášť když její exmanžel Tomáš Plekanec už má novou rodinu, z jejího současného partnera vůbec nejsou nadšení. V komentářích jí napsali, že pro ni není tou nejlepší volbou, dokonce padlo i slovo zlatokop," píše slovenský server pluska.sk.

Někteří komentátoři z lidu prý zašli ještě dál. "Přirovnali je k dvojici Bartošová - Pomeje. A jejich tragický konec ještě máme v paměti," uvedl zmíněný web.

Témata: Lucie Vondráčková Petr Vojnar