České miss Švanterové se splnil sen! Potkala tuhle hollywoodskou hvězdou!

Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) 11

Autor: Lelková, stars24.cz

21. dubna 2018 19:11

Modelce Nikol Švantnerové (25) se splnil sen! Na služební akci v italských Benátkách se setkala s americkou herečkou a modelkou, která je pro Nikol velkým vzorem. A kdo je ten idol pro úspěšnou Miss 2015?

Na služební promo akci značky Puma se objevilo hodně známých tváří z celého světa, ale jen jedna zaujala Nikol natolik že se s ní vyfotila a fotku zveřejnila na sociální síti Instagram. Jedná se o kontroverzní modelku Caru Delevingne (25), která byla pozvána na stejnou akci jako Nikol.

„Není potřeba slov, sny se staly skutečností. Děkuju Cara Delevingne a Puma“ Okomentovala shledání pod fotkou. Když tuto fotku Nikol zveřejnila určitě očekávala pozitivní reakce fanoušků a kamarádu, a taky se tak stalo. „Super úlovek,“ nebo „Wau! Tak to musel být super den. Připadá mi to tak hustý, že tomu nemůžu uvěřit“ napsali fanoušci pod fotku.

K fotce se vyjádřili i některé osobnosti z českého showbyznys, jako je například moderátorka Nikol Moravcová (30). „Potkala jsem ji na Burning Manu, ale vypadá. No, trochu jinak“ popsala také svůj zážitek ze setkání s Carou.

Témata: Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) Cara Delevigne modelky