Pavel Liška a Bára Poláková: Kromě rozchodu přiznali i terapii!

Barbora Poláková a Pavel Liška 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. srpna 2021 9:42

Pavel Liška a Bára Poláková už nejsou několik let partneři. Herec a zpěvačka také ale přiznali, že dodnes chodí na společné terapie!

"Naše rodina a nejbližší okruh kamarádů to vědí, ale chápou křehkost situace, tak to nikam dál nezvonili. A my? My to vlastně dlouho neměli potřebu oznamovat nějak oficiálně. Asi jsme si ten čas potřebovali nechat pro sebe, nejdřív tak nějak zesílit. Zpevnit se," řekla Poláková pro magazín Reportér.

Dodala, že psychoterapie jim oběma velmi pomáhá. Sami totiž prý nechtěli, aby jejich hádky překročily nějakou únosnou mez. "Terapie přišly na řadu, když jsme se oba shodli na tom, že už bychom brzy mohli přetáhnout ten čas, kdy se dva lidi přestanou vnímat a respektovat, čímž bychom o sebe přišli definitivně," řekla.

Dodala, že na terapie oba překvapivě chodí i po rozchodu. Zároveň je ale vidět, že pro své dcery udělají cokoliv. "U mě to je možná tím důležitější, že jsem měl zkušenost s rozvodem rodičů už jako dítě za bolševika. těžko jsem to tenkrát nesl a o to hůř pak prožíval, když se stejná prohra před třinácti lety nevyhnula ani mně v prvním manželství," míní Liška.

Témata: Pavel Liška Barbora Poláková