Farna v křížku s Babišem kvůli fotce z koncertu: Zneužil jste mě, koblihy nejím!

Andrej Babiš se vyfotil na koncertě Ewy Farne, ta se ozvala.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. srpna 2021 10:50

Jedna fotka vyvolala spor mezi zpěvačkou Ewou Farnou a premiérem Andrejem Babišem. Předseda vládního hnutí ANO se vyfotil na jejím koncertě a fotkou se pochlubil svým příznivcům. Co mu vzkázala

Předvolební kampaň je v plném proudu, premiér Andrej Babiš (ANO) v předcházejících dnech přesto stihl zajít na koncert Ewy Farne, který si podle svých slov moc užil. Na facebookovém profilu se dokonce pochlubil selfíčkem z hlediště.

Zpěvačka už tak odvázaná z přítomnosti vrcholného politika nebyla. Přímo pod příspěvkem na sociální síti se do něj opřela.

"Snažím se lidi skrze hudbu spíš pojit a politiku na koncerty netahat. A je mi hodně nepříjemně, že jste ji tam přivedl. Cítím se zneužita," napsala stručně a jasně.

Na instagram si pak hudebnice "odložila" starší rozhovor pro internetovou televizi DVTV s výmluvným titulkem: "Farna: Babiš je za hranou všech morálních hodnot, ale na koncertech politiku neřeším".

"Mám od pánbíčka boky jako skříň, i když koblihy vůbec nejím," napsala pak v další zjevné narážce na premiéra k videu ze zmíněného koncertu. 

Témata: Ewa Farna Andrej Babiš