Agáta Hanychová čelí zlobě: Pitomá, blbá, nadávky létaly vzduchem! Co je špatně?

Agáta Hanychová se v této póze vyfotila v Památníku holocaustu v Berlíně. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2021 12:05

Agáta Hanychová umí šokovat, jak příjemně, tak nepříjemně. Tentokrát přišel ten druhý případ. Kvůli fotce z dovolené jí na sociálních sítích vyčinily desítky lidí. Co bylo špatně?

Agáta Hanychová vyrazila v těchto dnech do Berlína, takže na jejím profilu nemohou chybět snímky z německé metropole. Dvojnásobná maminka navštívila také Památník holocaustu a udělala si v jeho areálu poměrně nevhodnou fotku.

"Každý potřebuje v životě nějakou oporu, i když je založena na těch, kteří bohužel už s námi nejsou," napsala na instagramu. Prakticky od chvíle zveřejnění příspěvku čelí zlobě od řady uživatelů. Lidé totiž pro něco takového nemají ze zřejmých důvodů pochopení.

"Tvou oporou do života je holokaust?" zní jedna z nechápavých otázek. "Je to pietní místo věnované 6 milionům obětí. Ruku na srdce, zde by, pokud člověk chce, se měl vyfotit nějak důstojně. Což nejspíš nebude tenhle případ," snažil se někdo vysvětlit někdejší modelce a moderátorce.

Mnozí lidé pak Hanychovou vůbec nešetřili. "Tak věděli jsme, že nejsi nejostřejší tužka v penále, ale že jsi až takhle blbá..." podivila se jedna z dam. "Že jsi nevkusná, to je věc názoru. Ale že jsi pitomá, to je evidentní," naložili Hanychové v dalším z komentářů.

"Ještě bych zajela do Osvětimi a udělala si tam sexy fotku na kolejích a bude to komplet," navrhla další z uživatelek. Bylo zkrátka naprosto zřejmé, že tohle se nepovedlo.

Témata: Agáta Hanychová