Albert Černý z Lake Malawi: Netradiční žádost o ruku! Řekla ANO!

Albert Černý a jeho partnerka Bára Podzimková. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2021 10:33

Albert Černý s kapelou Lake Malawi patří k historicky nejúspěšnějším českým reprezentantům v Eurovizi. Teď se bude sympatický zpěvák ženit!

Albert Černý popsal celý příběh na sociálních sítích. "Původně jsem na Kostariku nechtěl jet, ale nechal jsem se přemluvit. Chtěl jsem jet surfovat někam blíž i proto, že jsem několik měsíců plánoval, jak Báru pořádám o ruku a logisticky se mi takhle dlouhý let nehodil," napsal na úvod.

Kromě prstýnku s sebou vezl i ručně vyrobený longboard. "Měl letět z Prahy s náma a prakticky vyslovit onu žádost za mě," vysvětlil frontman Lake Malawi, který ale zjistil, že s přepravou tak velké věci to opravdu není jednoduché. 

"Protože vím, že má Bára ráda vodu a že miluje surfování stejně jako já, měl jsem v plánu ji na novém surfu zatáhnout na moře se zavázanýma očima a tam ji pásku sundat z očí," popsal zpěvák.

Přišel však den D a místo krásného počasí liják. "Tohle není úplně ideální počasí pro žádost o ruku. Ale řekl jsem si, že už to prostě musím udělat," podotkl Černý.

"Vytáhl jsem Báru na břeh, zavázal jí oči a zatáhnul ji na tom novém surfu zase do vody. Najednou přestalo pršet, vysvitlo sluníčko, Bára si sundala pásku z očí, přečetla do surfu zalaminovaný ručně psaný vzkaz “Will you marry me?” a já jsem z kapsy vyndal úplně rozmočenou papírovou krabičku s prstýnkem. Byl to pro mě jeden z nejhezčích okamžiků v životě. Řekla ano!" dodal již brzy ženatý muž.

Témata: Albert Černý