Trable v ráji? Nová manželka Leoše Mareše Monika poprvé promluvila!

Monika Marešová (dříve Koblížková) s manželem 14

Autor: Lelková, stars24.cz

19. dubna 2018 18:44

Zhruba před dvěma měsíci se Monika Koblížková (37) stala manželkou známého moderátora a zpěváka Leoše Mareše (41). Monika, teď již Marešová, je ale až druhá v pořadí. Přesně stejné jméno nosí i Leošova bývalá žena, s níž má Leoš dva kluky. A jak se změnil život „nové“ Moniky Marešové v roli manželky?

„Je to změna. První měsíc byl pro mě složitý. Zjistila jsem, že nejsem úplně vdávací typ. Je to krásný, je hezký, že jsme manželé, ale první měsíc jsem bojovala se ztrátou svého jména," prozradila Super.cz.

To že se stala už druhou Monikou Marešovou, prý nějak neřešila.„Nejde o to, že jsme dvě Moniky Marešové. Byla to trošku ztráta identity, neměla jsem pocit, že to jsem já. Ale už mám všechny doklady, jakmile jsem to všude viděla, tak jsem si řekla, že to tak je." Podotkla již smířená Monika Marešová. „Bylo pro mě jasný, že si vezmu manželovo jméno. Zvažovala jsem Monika Mareš, ale to by bylo v situaci, kdybychom nežili v Čechách. Jsme tady a Monika Marešová je přirozený a jasný." Vysvětluje na přehlídce módní plédů, které navrhla její matka.

Monika před svatbou odešla z práce kosmetické redaktorky, řada lidí si myslela že to bylo na podnět Leoše, avšak Monika sama přiznala, že se do pracovního nasazení vrací již 1.května, a tentokrát půjde o módní magazín. „Od odchodu z práce jsem neměla ani jeden den, co bych si četla knížku a válela se. Pomáhám ve spoustě věcech Leošovi, jedu si svoje projekty, mám schůzky.“ Víc Monika zatím neprozradila.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková) Leoš Mareš svatba