Ewa Farna už to nezvládla! Skončila v péči psychologa!

Ewa Farna 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. dubna 2018 11:10

Zpěvačka Ewa Farna se v poslední době dostává do hledáčku médií zejména díky své postavě, za kterou musí od bulvárních serverů snášet jednu urážku za druhou. Ani to ji ale nesrazilo na kolena tak, jako událost, ke které došlo před dvěma lety.

Farna označuje za největší životní změnu rozchod s producentem Leškem Wronkou, který byl jejím objevitelem, manažerem a jakýmsi mentorem ve světě šoubyznysu.

Po deseti letech spolupráce se ale z jeho náruče vymanila a odešla od muže, který ji vedl k úspěchu nejenom v Česku, ale také v sousedním Polsku. "Bylo to krásných deset let, kterých nelituji a navždy budu Leškovi a Michalovi Wronkovi vděčná za velkou podporu, školu života, spoustu realizovaných projektů a neuvěřitelnou důvěru, kterou do mě na začátku vložili. Lešek Wronka navždy bude mým objevitelem, tím pádem i strůjcem mé kariéry, která mě dodnes činí štastnou. Každý jsme měli však jinou představu o směřování tohoto projektu, cítím, že je na čase roztáhnout křídla, i když určitě párkrát spadnu," uvedla k tomu dříve.

"Od rodičů už jsem taky z domu odešla a určitě to neznamená, že zapomenu, kde jsem stavěla své první kroky, a kdo mě u nich držel za ruku.  Přeju Lewron Music Center hodně úspěšných projektů a radosti z nich. A já doufám, že mě fanoušci v nové životní situaci podrží a pomohou mi oslavit mých 10 let na scéně koncertem, který v této nové situaci produkuji sama," dodala tehdy zpěvačka, která se s Wronkou podílela na unikátním díle Lewron Orchestra.

Nyní ale zpěvačka přiznala, že kvůli tomu musela navštěvovat psychologa. "Bála jsem se, protože to mohl být krok někam, kde mě lidi najednou nepřijmou, kde se mi už nebude dařit jako předtím. Nic z toho se nestalo, jen to potřebovalo tu odvahu a chuť dělat věci dobře, poctivě a ze srdce. Ano, mám víc práce. Mám víc zodpovědnosti, ale to je vždycky, když se rozhodnete postavit na vlastní nohy," přiznala zpěvačka na webu iDnes.cz.

"Začala jsme chodit na sezení k psychologovi. Každý týden jsem se jednu hodinu věnovala sobě. Mluvila jsem o sobě. Přemýšlela jsem nad svým životem, protože jsem si v tom rychlém čase nedokázala na sebe najít čas. Najít si čas sám na sebe je pro mě hodně důležité," dodala.

Témata: Ewa Farna