Náhodné setkání! Co se stalo, když na sebe v nemocnici narazili Pomeje a Kuklová?

Kuklová, Michaela 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. dubna 2018 13:11

Herečka Michaela Kuklová se s hercem Jiřím Pomejem po třináctiletém manželství v roce 2007 rozvedla. A protože spolu neměli žádné dítě, nebyli od té doby příliš v kontaktu. Teď je oba svedla dohromady náhoda – potkali se v nemocnici!

Pomeje se léčí kvůli rakovině hrtanu. Kuklová přiznává, že o zdravotních problémech svého bývalého manžela ví, ale po špatných zkušenostech se k ničemu, co se týká jeho osoby, raději nechce vyjadřovat.

Teď je ale dohromady svedla náhoda. „Neviděli jsme se léta a najednou se potkali na chodbě v nemocnici. On tam byl kvůli sobě, já se synem na kontrole. Pozdravili se, políbili na tvář a řekli si, jak se máme. Úplně normální náhodné setkání dvou lidí," prozradila Blesku herečka.

„Nechci se už k žádnému svému chlapovi vyjadřovat, mám jednoho, a to je můj syn. Vím, že mám s chlapy problém v hlavě. Občas si někoho připustím, ale bohužel to netrvá dlouho. Momentálně jsem sama, ale věřím, že ještě někoho potkám,"dodala Kuklová, která i kvůli synovi Romanovi nepřijímá moc rolí. „Je to těžké všechno sama zvládnout, a tak nehraji tak často, jak bych třeba mohla," vysvětluje Kuklová.

I Pomeje šel od jejich rozvodu dál. Pouhý rok po rozvodu s Kuklovou se oženil se zpěvačkou Ivetou Bartošovou; i toto manželství se však rozpadlo, a to již koncem roku 2009, kdy žádost o rozvod podala sama Bartošová. V lednu roku 2013 se na dovolené v Thajsku oženil se svou přítelkyní Andreou Šťastnou; svatba se konala v buddhistickém chrámu. V září 2013 se jim narodila dcera Anna Pomeje.

Témata: Jiří Pomeje Michaela Kuklová