Honza Musil už to nevydržel: Nekompromisní kritika sociálních sítí!

Jan Musil 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. července 2021 9:15

Slavné osobnosti - ani Jan Musil není výjimkou - se dnes bez sociálních sítí v podstatě neobejdou. Přesto moderátor přistoupil k nekompromisní kritice. Co mu na internetu vadí?

Honza Musil přiznal, že se poslední dobou pozastavuje nad chováním lidí na sociálních sítích. "Úcta k soukromí druhého člověka je naprosté tabu. To nemluvím o úctě k člověku, který zemřel," poznamenal.

Televizní hvězda přiznala, že má profily soukromé, určené nejbližším, a veřejné. "Pokud někdo nepochopí některý můj příspěvek, snažím se mu ho vysvětlit. Pokud takový člověk začne šířit nedobrou náladu - zablokuji ho," uvedl.

"Jsou samozřejmě příspěvky, které vás nezajímají, to je pochopitelné. Takové prostě přejděte. Nerozumím, proč musí člověk napsat něco za každou cenu. Opravdu tomu nerozumím. A už vůbec nechápu, proč někdo koho vůbec nezajímám otevírá můj profil a ničí se, trápí se… zkrátka si ubližuje tím, že se na mě musí dívat," pokračoval moderátor.

Musil už si to prý nemohl nechávat pro sebe. "Poprosím každého z vás… pojďme si alespoň v tom virtuálním prostoru dělat ten náš svět hezčí. Podporujme svoje myšlenky a to dobré, co každý z nás má," vzkázal. 

Témata: Jan Musil