Eva Burešová slavila narozeniny: To si snad ani nezasloužím, říkala!

Eva Burešová a Přemek Forejt. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. července 2021 14:44

Oslavy narozenin slavných osobností nutně nemusí být okázalé. Důkazem budiž populární herečka a zpěvačka Eva Burešová, která byla zkrátka překvapena tím, kdo si na ni všechno vzpomněl.

Až dnes slaví Eva Burešová osmadvacáté narozeniny, už v uplynulých hodinách ji ale nejbližší a přátelé zaskočili. "Já nemám slov. Tolik překvapení mě už včera čekalo, že jsem na to vůbec nebyla připravená," přiznala na instagramu. 

"Mám tu svou hlavu pojašenou nastavenou na to, že mě vlastně nikdo nemá tolik rád a že pokud ano, tak si to vlastně nezasloužím. A tolik úžasných lidí mě včera i dnes přesvědčuje o opaku," svěřila se herečka a zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Burešová děkovala za dary od lidí kolem seriálu Slunečná, vděčná byla i za to, že na představení dorazila celá rodina jejího partnera, kuchaře Přemka Forejta.

Seriálové hvězdě pochopitelně blahopřáli i fanoušci, ať již osobně nebo online. "Miluji vás, jsem šťastná a cítím se…. Milovaná. Takže jste svůj úkol splnili. Teď je už zase na mne plnit ty vaše," dodala Burešová. 

Témata: Eva Burešová