Monika Bagárová o rozchodu: Není to jednoduché, ale...

Monika Bagárová s dcerou a partnerem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2021 12:53 | Aktualizováno: 21. července 2021 22:03

Monika Bagárová má v posledních dnech co vysvětlovat. Fanouškům už totiž začalo být podezřelé, že na sítích nesdílí žádné společné fotky s partnerem Makhmudem Muradovem. Rozchod ale není na pořadu dne.

Monika Bagárová se ke spekulacím o rozchodu, které kolovaly v posledních týdnech, vyjádřila také na sociálních sítích. "Přátelé, mediálně proběhla zpráva, že jsme se s Machem rozešli. Prosím vás, nerozešli jsme se," ujistila fanoušky hned na úvod.

"I přesto, že na našich instagramech nevidíte náš společný čas, společný život, jak bylo u mě dříve zvykem, z určitých důvodů jsem se prostě rozhodla to trošičku omezit. Pořád jsme rodina. Do nového domu jsme se přestěhovali společně," podotkla maminka roční holčičky.

Zpěvačka pak lidem připomněla, že zápasník často cestuje, a to nejen z pracovních důvodů. "Asi chápete, že jsou věci, které patří do rodinného kruhu a není vhodné je sdílet s veřejností," konstatovala.

"Ano, je nám smutno, a ne, není to jednoduchý. Hlavně, že jsme všichni zdraví a milujeme se," vzkázala Bagárová na závěr. 

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov