Eva Holubová opět promluvila o depresích!

Eva Holubová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. července 2021 17:59

Herečka Eva Holubová se před několika lety svěřila s tím, že trpěla depresemi, které zapíjela alkoholem. Nyní se k tomuto tématu vrátila.

Herečka se na svém profilu na instagramu rozepsala o depresích. Lidem poradila, aby v nich hlavně nezůstávali sami. "Klidně mi pište do zpráv, ale já někdy nestačím všem odpovědět a budu se snažit poradit či povzbudit tady. Ale pozor!!! Nejsem odborník, pouze jsem si něčím prošla," napsala.

Dodala, že jí trápily asi od 12 let a nikomu od nich tehdy neřekla. "O to víc jsem se trápila, dneska vím, že to byla velká chyba. Prosím, vyvarujte se jí. Nechápu proč mne tehdy vůbec nenapadlo svěřit se rodičům. Určitě by mne pochopili a pomohli mi. Mela jsem kolem sebe i skvělý učitelky. Dnes dokonce existují různé telefonní linky, kam se můžete obrátit o radu," dodala.

Apeluje také, aby lidé s tímto problémem nezůstávali sami. "A druhá věc, podívejte se do svého nitra, rozhlédněte kolem a uvědomte si, pojmenujte, co vás dělá šťastnými, ale i třeba, co vám působí radost a potěšení. Smích, humor, blbnutí!!" doplnila herečka.

Témata: Eva Holubová