Karel Gott (†80): Bouček se při představení knihy nevyhnul dojemným slovům!

Karel Gott a Libor Bouček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2021 14:20

Do českých knihkupectví dnes dorazila dlouho očekáváná kniha Má cesta za štěstím, autobiografie zpěváka Karla Gotta. Fanouškům byla představena poměrně netradičním způsobem. Svůj podíl na tom má Libor Bouček.

Ivana Gottová si pro fanoušky přichystala ještě překvapení v podobě téměř půlhodinového videa, ve kterém předčítají z knihy známí herci a zpěváci. Dojemnými slovy pak vše doprovodil Libor Bouček.

Moderátor připomněl, že v tento den, tedy 14. července, se každý rok snažil Gotta překvapit originálním narozeninovým dárkem, což bylo v podstatě nemožné. "Stál během své kariéry tváří v tvář na pódiu milionům fanynek a fanoušků, takže ho vlastně překvapit nemohlo nic," podotkl Bouček.

"Letos podruhé už, bohužel, tuhle starost nemáme. Ale letos nás překvapí on komplexní mapou jeho životní i profesní dráhy, mapou, která nese název Má cesta za štěstím," pokračoval.

Fanouškům pak připomněl, že na 700 stránkách najdou ucelenou zpověď muže, kterého všichni měli rádi. "K té knize patří jeden jediný podpis autora. Karel Gott. Ale protože setkání s ní už není možné, je jasné, že tu knihu vám může předat jen jedna osoba," představil Bouček zpěvákovu ženu.

"Ta, která velmi pečlivě zaznamenávala všechny vzpomínky, ta, která se podílela na finální podobě celé knihy, a ta, která nedělala ze svých pracovních důvodů, ne. To všechno díky slibu, který si s Karlem před lety v Nevadě dali. To všechno díky lásce, což je ta největší síla, která v našem světě je," dodal moderátor.

"Manžel tuto knihu vnímal jako jedno z posledních děl a pevně doufal, že vás kniha potěší. Já bych si přála, aby vám autobiografie Má cesta za štěstím, na které pracoval do konce svých dní, udělala radost," pronesla Ivana Gottová.

Témata: Karel Gott Libor Bouček Ivana Gottová