Odhalené prso způsobilo lavinu! Klus zveřejnil fotku své ženy, která měla zůstat v rodině!

Klusovi na dovolené 2018 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. dubna 2018 16:47 | Aktualizováno: 17. dubna 2018 0:22

Populární zpěvák Tomáš Klus vyvolal na internetu hádku mezi svými fanoušky. Zveřejnil fotku, na níž jeho žena Tamara kojí malou dceru Jenovéfu. To se ale ne všem líbí.

Klus zveřejnil fotku kojící Tamary s výstižným popiskem. Připsal k ní pouze jedno slovo: "UsPoKojení". Následně nechal příspěvek na instagramu žít svým vlastním životem. A hádka na sebe nenechala dlouho čekat.

Nejprve se objevovaly příspěvky, v nichž lidé Tamaru chválí. Poté ale jedna z uživatelek projevila nesouhlas. "Zadna z vás nema patent na mateřství, zadna nema pravo kázat, co je a neni správné..zadna nema pravo kohokoli odsuzovat.. za me kojeni na verejnost nepatri, stejne jako prebalovnai na jidelnim stole v restauraci nebo kavarne apod.. a kdyz už to jinak nelze, alespon satkem se zakrýt zkratka a dobře, ne všichni na to chtějí koukat, ne všude je to vhodné a ted do me :-)" napsala doslova.

Na to konto se začali sházet lidé, kterým kojení na veřejnosti nevadí. "Každé dítě se pod šátkem nenají. Moje dcera, jakmile nás zakryju plínkou, přestane pít a hned nás odkrývá. Začala jsem chodit kojit stranou ale poslední dobou, než se "schováme", si to rozmyslí a začne stávkovat. Takže lepší nakojit kdykoli a kdekoli, než mít vynervovaný dítě," píše jedna z uživatelek instagramu.

"Kojeni je potrava. Vy nejite na verejnosti? A pokud mate pocit, ze kojici zena Vam vnucuje, abyste se divala, tak verte, ze necnucuje. To Vy si sama vsugerujete. Do ust take lidem nekoukatr, kdyz jedi. Tak proc byste mela sledovat spojeni bradavky a rtu matky a ditete, kteri se venuji potrave. Nevidim duvod. A srovnavat prebalovani na jidelnim stole a kojeni, to snad nemuzete myslet vazne, ne? Navic, jak byste se citila, kdyby Vam nekdo v restauraci rekl, at si zakryjete hlavu satkem," uvedla další.

Odpůrci kojení ale vytahovali další a další argumenty. "A sex taky provádíte na veřejnosti, když je od přírody naprosto přirozený?" napsal jeden z nich. "Nikdo vás nenutí se dívat na souložící pár na ulici. když cítí potřebu, ať dělají, že?" uvedl další.

"Kojila jsem obě děti dohromady přes 3 roky, přesto mě trochu děsí dnešní kult já,já,já a moje dítě si budeme dělat, co chceme a kde chceme bez tolerance k ostatním," napsala další odpůrkyně.

"Já tedy nejsem úplně proti ale za mě je to intimní věc a opravdu se vystavovat na soc. síti nepochopím. U miminka to chápu ty se musí nakojit kdekoliv a kdykoliv jde to i decentně. Větší dítě to už na veřejnost nepatří," uvedla další.

Řada lidí se do hádky nechtěla zapojovat a pouze si posteskla nad tím, jaká je škoda, že se lidé hádají u tak krásné fotky. 

A jaký je váš názor na kojení na veřejnosti?

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová