Nejtěžší chvíle Lucie Křížkové: Manžel nastoupil do vězení, stráví tam roky!

Lucie Křížková s manželem. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2021 11:25 | Aktualizováno: 13. července 2021 22:06

Lucie Křížková prožívá bezpochyby nejtěžší chvíle svého života. Už totiž nic nezmění na tom, že následující roky bude muset i s dětmi strávit bez svého manžela Davida, který nastoupil do vězení.

Lucie Křížková v pondělí večer oznámila, že její manžel nastoupil do vězení. "Začínáme s kapitolou "zatímcostunebyl" a doufáme, že nebude v našem životě moc dlouhá," napsala na instagramu.

Jachtař David Křížek byl před dvěma měsíci odsouzen za zpronevěru na tři a půl roku za mříže. Moderátorka pořadu Sama doma jistě věří, že se dočká předčasného propuštění na svobodu.

Někdejší missce pochopitelně přišly vzkazy plné podpory. "Moc mě to mrzí! Držte se! A drž děti a buď silná," vzkázala kolegyně Laďka Něrgešová.

Křížková ještě minulý týden sdílela na sociálních sítích společnou fotku se svým mužem, kterou doprovázel optimistický vzkaz.

"Bylo dobře. Bude dobře. Užívejte společné chvíle, radíte nám. Užíváme, i když se sevřeným žaludkem a knedlíkem v krku. Ale moc děkujeme za vaše zprávy. Nechci tu fňukat. Kolem se děje tolik neštěstí bez světla na konci tunelu. My to světlo vidíme," uvedla. 

Témata: Lucie Křížková