Dostal Jágr nechutný dárek? Koukalová opět šokuje! Práskla další, tentokrát opravdu drsné tajemství!

Koukalová Gabriela 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. dubna 2018 12:39

Biatlonistka Gabriela Koukalová byla anorektičkou, nesnáší se s kolegyní Veronikou Vítkovou a první sex prožila dávno před svými patnáctými narozeninami. To vše o sobě prozradila ve své knize, v níž například také popisuje, jaký dárek poslala Jaromíru Jágrovi.

Kniha o životě Koukalové odhaluje nejniternější tajemství slavné české sportovkyně. Od dětství se obávala nadváhy. Spouštěčem byl údajně trenér v juniorské reprezentaci, který ji kritizoval za její postavu. 

Vyzkoušela proto řadu různých diet a poté začala s anorexií. Podle svých slov zvracela i osmkrát denně a kvůli strachu z nadváhy proto často vyzvracela všechno jídlo, které snědla.

Teď také přiznala, že je závislá na sexu. Je to její meditace a o panenství přišla dávno před patnáctými narozeninami s o dvanáct let starším kamarádem její sestry.

Svěřila se také s tím, co prožila s Jaromírem Jágrem. Ten jí po olympiádě v Soči poradil, aby sportovala na ostro. Reagoval tak na její slova o tom, že jí zlato uniklo kvůli spodnímu prádlu.

Koukalovou ale jeho slova nerozhodila, naopak. "Nalepila jsem mu kalhotky na čtvrtku, dala do obálky a připsala jsem tam, že děkuji za radu a nebudu už je potřebovat. Popřála jsem i vše nejlepší k narozeninám," svěřila se se šokující historkou biatlonistka.

Témata: Gabriela Soukalová Jaromír Jágr