Dalibor Janda: Naběhl si slovy o očkování, pak udeřil na Csákovou!

Dalibor Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. července 2021 11:50

Dalibor Janda si v uplynulých měsících prošel vážnými zdravotními potížemi, které nijak nesouvisely s koronavirem. I tuto hrozbu ale bere několikanásobný Zlatý slavík vážně, na rozdíl od některých svých fanoušků i kolegů.

Dalibor Janda v týdnu na facebooku prozradil, že se chystá na vystoupení, a vyslovil jedno přání. "Doufám, že jste všichni očkováni, je to asi jediná cesta k tomu, abychom opět nemuseli rušit koncerty a aby byla dobrá nálada," podotkl.

Některým fanouškům se ale těmito slovy znechutil, třeba se jej ptali, kolik peněz dostává za propagaci vakcinace. "Nepleťte covid divadlo do Vaší pěvecké kariéry," vzkázala mu jedna dáma. 

Populární zpěvák ale dal svůj názor jasně najevo i v rozhovoru pro server idnes.cz. V něm se dokonce pustil do některých kolegů z druhé strany barikády. "Nejsem ta opozice, která by byla proti tomu a tvrdila, že koronavir je nějaká chřipečka a tak dále," řekl nejprve.

"Nemám rád tyhlety lidi jako Csáková a další, kteří z toho dělají úplnou kovbojku a blbnou nahlas," svěřil se Janda. "Souhlasím s rouškami, se vším, ale ať to má hlavně nějakou logiku," dodal známý hudebník. 

Témata: Dalibor Janda