Hana Mašlíková šokovala fanoušky: Návrat k manželovi?!

Hana Mašlíková vyrazila s manželem a synem na dovolenou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2021 15:38

Hana Mašlíková se loni rozešla se svým manželem, společným rodinným radovánkám tím ale neodzvonilo. Modelka o tom přesvědčuje své fanoušky v těchto dnech, kdy s expartnerem a synem společně tráví čas.

Hana Mašlíková připouští, že se její přístup nemusí líbit všem. "Naše společné dovolené a výlety po rozchodu jsou pro některé lidi nepochopitelné, ale pro mnohé jsme vzorem, jak fungovat po rozvodu," uvedla na instagramu.

"Ačkoli spolu už 8 měsíců nežijeme, každý už máme tak nějak svůj život, často je to sebezapření, rozcházíme se v názorech a prioritách, občas se to neobejde bez výčitek a konfliktů, tak se snažíme být těmi nejlepšími rodiči pro Andreaska," konstatovala.

Když společně vyrazí na dovolenou, fungují podle někdejší modelky vždy jako spokojená rodina. "Táhneme za jeden provaz a náš syn je nejšťastnější, když vidí mamku s taťkou spolu," podotkla.

Nemusí tomu tak ale musí být navždy. " Mám však obavy, že až budeme mít oba vážné vztahy, tahle 'dovolenková rodinka' už nebude moc reálná, uvidíme," dodala Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková