Zounar bojuje s alkoholismem: Skončí v Ordinaci? Dostal nůž na krk!

Martin Zounar na poslední klapce seriálu Vyprávěj 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2018 16:20

Herec Martin Zounar se pere s temným démonem řady umělců a bohémů – alkoholem. Spekulovalo se dokonce, že kvůli němu dostal nůž na krk.

Jedna z největších hvězd seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 sice dobrovolně nastoupila do psychiatrické léčebny, ale vyhráno zdaleka nemá.

„Ono je známo, že jsem takový kvartální... Prostě že se občas napiju, ale není to tak, že bych v něčem jel. Jsou tady různé programy – nejenom na tři měsíce, ale také na týden, čtrnáct dní nebo i tři týdny, které jsem využil,“ řekl deníku Aha! Zounar, kterého do psychiatrické léčebny v Červeném Dvoře přivedla i přemíra práce. Dodal, že pobyt zde považuje za jakési duševní lázně.

Jenže jeho problémy jsou zřejmě větší, než sám Zounar přiznává. Začalo se totiž hovořit o tom, že by Zounar alias „Bobo Švarc“ mohl v Ordinaci úplně skončit. Fanoušci si ale mohou oddychnout, podle herce jde o lež. „Rozhodně nekončím, pokračuji a nevím, kde se takový blábol vzal,“ řekl magazínu Sedmička.

I přes problémy, které se kterými se Zounar v poslední době pere, ale nikdy nenarušil či neohrozil natáčení nebo představení. Herec také působí v divadelní společnosti Háta, kde září po boku Lukáše Vaculíka, Mahuleny Bočanové nebo Adély Gondíkové. Principálka Olga Želenská ale teď přišla s varováním a podmínkou! Pokud se Zounar zcela nedoléčí a nebude fungovat, rozloučí se s ním, pohrozila. 

Zounar sice stále členem souboru, ale momentálně má pauzu. „Proto je v některých představeních nahrazen svou alternací. Až se dá úplně do pořádku, může u nás pokračovat, dveře v Hátě rozhodně zavřené nemá,“ řekla magazínu Sedmička Želenská.

Témata: Martin Zounar Alkohol Divadelní společnost Háta Seriál Ordinace v růžové zahradě 2