Libuška Šafránková: Svatba a přírůstek do rodiny!

Šafránková, Libuše 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2018 15:51

Dlouholetý český herecký pár Libuše Šafránková (64) a Josef Abrhám (78) slaví! Podruhé oženili svého syna Josefa (41). Navíc čekají další přírůstek do rodiny!

„Svatba už byla,“ zjistil deník Aha, když navštívil podnik novopečené nevěsty. Josef si vzal Slovenku Ludmilu Strakovou, dnes už Abrhámovou. Ta se věnuje gastronomii, studovala v Německu a pak se v Itálii učila výrobě zmrzliny. A dnes v Praze vlastní vlastní zmrzlinářství.

Syn legendární Popelky už jednou ženatý byl. S režisérkou Denisou Grimmovou (43) má dvě děti - desetiletého Josífka a osmiletého Toníčka. Rozvedl se před třemi lety – a pak se znovu zamiloval.

„Paní Abrhámová žila se svým manželem nejdříve na psí knížku. Brali se, když už měli roční holčičku Lauru, a teď se jim za měsíc má narodit chlapeček,“ píše server Aha.

Šafránková se tak počtvrté stane babičkou – a už se nemůže dočkat! „Mám obrovskou chuť žít,“ říká natěšená herečka. Právě vnoučata byla pro Libušku velkou motivací, když před čtyřmi roky bojovala s rakovinou.

A jak se zdá, vtipy o tchyních v tomto případě nejsou na místě. Šafránková si prý se svou snachou skvěle rozumí a nemůže si vynachválit její pracovitost. Ludmila totiž i v osmém měsíci chodí do práce.

„Paní Abrhámová chodí stále do práce, i když má za měsíc rodit. Není tu sice každý den, ale včera tu zrovna byla. Má toho moc na starosti, máme ještě pobočku na Výtoni,“ pěla na svoji šéfovou ódy zaměstnankyně cukrárny.

Témata: Libuše Šafránková Josef Abrhám