Zbývá 10 dní. Fanoušci se konečně dočkali, "Karel Gott" zamíří k nim domů!

Karel Gott s obalem své knihy

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2021 12:13

Chvíle, na kterou všichni netrpělivě čekali, je tady. Dlouho očekávaní autobiografie Karla Gotta má datum vydání, a v obchodech se jí dočkáme už za necelé dva týdny! Co v ní najdeme a kolik bude stát?

Jak uvádí oficiální web Karla Gotta, v polovině července vyjde dlouho očekávaná unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob. V Česku budou moct zájemci knihu poprvé koupit 14. července, na Slovensku 20. července. 

Knihu napsal a dokončil sám Karel Gott ještě za svého života a pracoval také na obrazové dokumentaci. Ta bude velmi rozsáhlá a celá kniha bude obsahovat zhruba 1800 fotografií a jiných obrazových a dokumentačních materiálů.

Gott v knize hovoří o svém soukromí, o dcerách, o manželství, ale podle popisu i o věcech, které byly doposud z různých důvodů zahaleny rouškou tajemství.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott Agency (@karelgottagency)

"Jeho vzpomínky sahají až do nejútlejšího dětství, vyprávějí o rodičích i širší rodině, o školních letech, o kamarádech i osobních zálibách, k nimž patřilo už v klukovských letech zejména malování. Je ve své inventuře osudu sebekritický i mimořádně upřímný, především v závěrečných kapitolách, v nichž popisuje těžké období zápasu se zákeřnou chorobou," popisuje obsah knihy oficiální web.

Kniha bude mít téměř 700 stran, rozhodně ale nebude levná. Doporučená cena knihy Má cesta za štěstím je 1229 korun nebo 49,99 eur. U řady prodejců se ale dá už nyní předobjednat za výhodnější cenu 1099 korun.

Témata: Karel Gott