Slováček dělí čas mezi své ženy! Patrasovou vzal na chalupu, milenku do Las Vegas

Felix Slováček a jeho partnerka Lucie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. dubna 2018 14:56

Felix Slováček má i v pětasedmdesáti zajímavý milostný život. Volný čas tráví jak s manželkou Dádou Patrasovou (61), tak i s milenkou Lucii Gelemovou (35). A zatímco jednu vzal na chalupu, druhou vyvezl do USA!

Patrasová se o Velikonocích pochlubila na Instagramu rodinnými fotkami z chalupy. „Posezení s koledníkama na chalupě. Rodinná pohoda,“ pochvalovala si. „My jsme v pohodě na chalupě,“ uvedla k další fotce.

Posezení s koledníkama na chalupe. Rodinna pohoda?❤

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Dub 3, 2018 v 3:11 PDT

Jen o pár dní se ale Gelemová pochlubila fotkami z USA, kam se Slováčkem vyrazila. „Je to paráda,“ básní. Milenci se vydalo na cestu po Spojených státech a jako první zastávku zvolili stát Nevada a slavné město, která nikdy nespí!

??..je to paráda..??#lasvegas #enjoing #sun #water #city #people #palms #casinos #strip #shows #event #together #luciegelemova #felixslovacek #trip #usa #friends #we #continue #travel #nevada #vylet #amerika #parada #zdravime #spolu #ahoj #

Příspěvek sdílený Lucie Gelemová (@luciegelemova), Dub 11, 2018 v 12:07 PDT

„Je to paráda. Las Vegas. Užíváme si slunce, vody, města, lidí, palem, kasín, představení, večírků. Spolu, výlet, USA, přátelé. Cestujeme dál. Zdravíme,“ cituje Blesk Gelemovou.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová Lucie Gelemová