Zmalovaná děvka? Koukalová drsně o prvním sexu a tom, jak ji deptal trenér

Koukalová, Gabriela (biatlonistka) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. dubna 2018 20:16

Slavná česká biatlonistka Gabriela Koukalová se rozhodla odhalit veřejnosti až na dřeň. Byla anorektičkou a nesnáší se s kolegyní Veronikou Vítkovou. Prozradila ale také, kdy měla první sex a kdo ji měl za "zmalovanou děvku".

Kniha o životě Koukalové odhaluje nejniternější tajemství slavné české sportovkyně. Od dětství se obávala nadváhy. Spouštěčem byl údajně trenér v juniorské reprezentaci, který ji kritizoval za její postavu. 

Vyzkoušela proto řadu různých diet a poté začala s anorexií. Podle svých slov zvracela i osmkrát denně a kvůli strachu z nadváhy proto často vyzvracela všechno jídlo, které snědla.

Teď také přiznala, že je závislá na sexu. Je to její meditace a o panenství přišla dávno před patnáctými narozeninami s o dvanáct let starším kamarádem její sestry. "Vzal mě k sobě domů a tam se to stalo. Byl něžný, a i když ne žádný fešák, líbila se mi každá minuta,“ uvedla s tím, že druhý den vyhrála závod. "Asi mi to moje poprvé prospělo. Nemohla jsem na to přestat myslet. Ne na něj, ale na TO,“ dodává Koukalová.

První lásku ale zažila až na střední škole s klukem Petrem. "Možná čekal, že jsem ještě panna. Ale nebyla jsem," uvedla. Vyprávěla také, jak jí Koukal pozval k sobě domů a choval se jako zvíře. "Cítila jsem se jako kořist a bylo mi jasné, že se budu ráno stydět. Ale co… Proč bych jednou nezkusila vztah na jednu noc,“ dodala.

Podle ní ale někteří trenéři neradi vidí, když se jejich závodníci před výkonem vyčerpávají sexem. "Ale já na to nevěřím. Naopak si myslím, že ženám sex pomůže a dostane je do pohody. Pro mě je to dokonce něco jako meditace. Když člověk dělá něco, u čeho je mu dobře, nemůže to přece mít špatný vliv na výsledek. Pokud to samozřejmě nepřehání a noc před závodem nedělá tříhodinovou gymnastiku," tvrdí sportovkyně.

Další slova směřovala ke svému bývalému trenérovi Šikolovi. "Lidsky je pro mě Šikola jedním z největších životních zklamání. Ale i když se mi to teď těžko přiznává, bez něj bych nikdy nebyla tam, kde jsem teď. Jako trenér je výborný a kromě rodičů jsem v začátcích nikoho lepšího mít nemohla. Hlavně ve střelbě mě toho naučil strašně moc," tvrdí.

"V šestnácti mi Šikola řekl, že jsem zmalovaná jako děvka. ‚Běž se odlíčit a vrať se zpátky,‘ poslal mě ze stadionu na pokoj. Dotklo se mě to a natruc jsem nešla," popisuje dále sportovkyně.

Témata: Gabriela Soukalová