Koukalová odhaluje další drsné tajemství! Tentokrát o své kolegyni!

Koukalová Gabriela 9

Autor: Lelková, stars24.cz

13. dubna 2018 13:06

Další informace ze světa úspěšné sportovkyně Gabriely Koukalové (28), tentokrát se to týká vztahů mezi biatlonisty! Po nedávném přiznání o problémech s anorexií, se kterými se potýkala již od sedmnácti let, Koukalová ve své knize popisuje, jaké mají vztahy ve sportovních kruzích. S kolegyní Veronikou Vítkovou (29) prý nejsou zrovna kamarádky, a co o ní vlastně prozradila?

„S Veronikou už několik let nemluvíme. Mnohokrát jsem se snažila najít si cestu, ale ona nechtěla. Nebo jsem ji možná hledala špatně. Naštěstí se mimo závody k ničemu nepotřebujeme a nemáme spolu kdy přijít do konfliktu. Potkáme se na tréninku, kde každá lyžujeme sama, a maximálně vedle sebe střílíme. To je práce, kterou odvedeme a pak si jdeme po svém. Jedné bez druhé nám je líp,“konstatovala Gabriela ve své biografii Jiná.

Problém mezi nejlepšími biatlonistkami nastal, když se začala Koukalová zlepšovat. Do té doby měla lepší výsledky Veronika, které úspěch Gabriely nedělal dobře. „Čím víc se mi dařilo, tím to bylo horší. Jednou se mnou nechtěla být ani ve stejném autě. Řekla, že je tam málo místa, i když jsme jeli tím největším autem, které jsme měli. Na závodech mi udělala několik scén.“ Prozradila ve své knize Koukalová a informaci přinesl portál iDnes.cz. I přes své společné úspěchy se kamarádkami nikdy nestaly, a asi ani nestanou. Společně se staly juniorskými mistryněmi světa v Canmore, také mistryněmi se smíšenou štafetou a obě vybojovaly stříbrné medaile na olympiádě v Soči.

Ačkoliv jméno Gabriely Koukalové bylo známé, až teď po vydání její knihy, se o ní dozvídáme informace, které by nikdo nečekal! Prozrazení o problémech s příjmem potravy, určitě nebylo pro Gabrielu lehké a popsání vztahů ve světě sportů, asi taky nebylo jen tak. Uvidíme, co dalšího na sebe úspěšná biatlonistka prozradila!

Témata: Gabriela Soukalová Veronika Vítková (biatlonistka) Biatlon