Nikol Štíbrová: Doležalové vyčetla předsudky! Do výměny názorů zasáhla i Holubová!

Nikol Štíbrová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2021 15:37

Odvěké hádky, jestli jsou lepší muži nebo ženy, se vedou i v dnešní době. Jednu takovou výměnu názorů vyvolala v posledních dnech slova Marie Doležalové. Co jí vzkázaly další slavné ženy?

Marie Doležalová se ke Dni otců rozhodla promluvit ženám do duše ohledně mužů. Nejprve přiznala, že v sobě nosí "stará a otřepaná protimužská přesvědčení". 

"Včera mě najednou napadlo, ženy, že oni ti muži, jsou daleko lepší, než my. Jsou to kamarádi na život a na smrt, a to nejenom svým kamarádům, ale i nám! Jsou lepší, než my, ženy, i když je to hrozný si přiznat, oni se totiž uměj mít rádi!" spustila. 

"Jo, my jsme taky dobrý, nebojte, jsme takový složitý a zajímavý, my ženy, ale pak je spousta životních období, kdy jsme úplně zmatený a dost by nám pomohlo, prostě si od toho našeho muže nechat poradit," podotkla herečka.

Dobře si přitom uvědomovala, že vyvolá velkou diskuzi. "Čekám na vaše 'ale, ale, ale', ale spíš to nechme být, protože stěžovat by se dalo do nekonečna," napsala.

Ozvala se třeba Nikol Štíbrová. "Uf, z takovejch genderovejch předsudků se mi teda kroutěj palce u nohou," vzkázala. "Maruško, vidíš, já jsem vlastně nikdy nedělila lidi na mužský a ženský, ale na blbce a inteligenty, na svině a čestný osoby, atd.," reagovala zase kolegyně Eva Holubová.

Témata: Marie Doležalová Nikol Leitgeb (Štíbrová) Eva Holubová