Veronika Kopřivová: Teprve měla rodit, ale všechno je jinak!

Veronika Kopřivová s partnerem a dcerou. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2021 14:55

Veronika Kopřivová je maminkou už téměř měsíc, přitom jí v těchto chvílích měla být teprve několik desítek hodin. To by ale všechno muselo jít podle plánu, což se nestalo. Jak ale modelka zmínila, její dceři je to úplně jedno.

Není žádným tajemstvím, že Veronika Kopřivová porodila svého prvního potomka se značným předstihem. Termín porodu připadal až na včerejšek, kdy to přiznala fanouškům na sociální síti.

"Dnes mám termín porodu, tušila jsem, že to přijde dřív, ale zároveň jsem spoléhala na termín. Klasicky jsem nestihla udělat/zařídit, co jsem chtěla/potřebovala, a že jsem toho ještě plánovala!" svěřila se na instagramu.

Výhodou podle modelky je, že dceři je to jedno. "Neřešila, že po příchodu z porodnice nebylo uklizeno, vlastně tu byl šílený bordel. Neřeší ani to, že stále nemá přebalovák a plno dalších věcí, který jsem si myslela, že nutně potřebuje," podotkla

"Ve finále potřebuje jen mámu, tátu, naší lásku a pozornost. Jo a hlavně moje prsa! No a to všechno má, takže jsme všichni naprosto spokojení a šťastní," dodala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová