Pavel Trávníček ŠOKOVAL fanoušky! Hned dvakrát!

Pavel Trávníček

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2021 21:39

Herec Pavel Trávníček má pro své fanoušky špatné zprávy. Oznámil, že končí s kariérou, a zavírá své divadlo. Navíc je ohrožena jeho účast ve StarDance!

Pavel Trávníček odkládá start zkoušek na StarDance. Podle Blesku si totiž přivodil ošklivý výron kotníku, který ho omezuje v pohybu.

"Už chodím, ale pěkně to bolí, takže to ještě na žádné zkoušení není. Musím být na sebe opatrný," upozornil herec s tím, že musí bolest přetrpět. Podle serveru je ale StarDance s jeho účastní ohrožena.

O další šok se postaral ve chvíli, kdy oznámil, že končí s kariérou. "Jednou provždy toho nechám! Ať hrají mladší," řekl podle Expresu pro Frekvenci 1 s tím, že zavírá i své divadlo.

"I mé soukromé divadlo skončí, budu se věnovat zahradě, relaxovat a dívat se na pěkné filmy. Jsem statečná povaha, já se s tím poperu. Ale třeba mi přijdou další nabídky a nechám se přemluvit," dodal.

Problémy má i v rodině? 

Trávníček netrpí pouze zdravotními problémy. Něco podivného se děje i u něj doma. Dokonce zde musela zasahovat policie.

Jeho manželka podle serveru tvrdí, že ji volala proto, že volala že "měla strach o manžela a malého, neboť mi nereagoval na telefon a pak večer neotvírali." Podle policie se ale vše odehrálo jinak.

Pro pořad Showtime totiž tisková mluvčí uvedla, že před druhou hodinou ranní vyjížděla policejní hlídka do Mnichovic k prověření oznámení o narušení občanského soužití mezi partnery.

Témata: Pavel Trávníček