Diana Kobzanová čeká druhé dítě! Už má těsně před porodem! Pochlubila se fotkou s bříškem

Kobzanová, Diana 7

Autor: Lelková, stars24.cz

12. dubna 2018 12:50

Další těhotenství, které se moderátorce a modelce Dianě Kobzanové (26) podařilo utajit skoro až do porodu. Když byla v očekávání s prvním potomkem, dcerou Ellou svůj stav, dlouho tajila. Teď se jí to podařilo znovu! Kdyby Dianu nevyfotil otec jejího přítele Michaela Frolíka (30) možná bychom se to ani nedozvěděli! Podívejte se do galerie.

„Diana 36 let,1x Ella,1x bulik Bibi,1x Frolda a 1x 38tt. Já si na oznamováni jiných stavu nepotrpím, není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí. Okomentovala svůj stav s nadsázkou na sociální síti Instagram. Diana si právě s rodinou užívá poslední těhotenské dny na dovolené na Floridě.

Také oznámila smutnou zprávu pro všechny fanoušky hokejisty Michaela Floríka. „Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkého mimina a dá přednost rodině. Proto myslím je fér, abyste to od nás věděli dřív než z médií.“

„Tyhle fotky pořídil můj švára před asi 15 minutama, protože kromě toho, že to nehlásíme, se taky zásadně nefotíme. Já na ty romanticky vystrčený břicha nejsem, ale oblečená ještě pořad můžu mrkat na pěkný kluky. Tak a teď vážně, tohle zase není návrat na Instagram. Chtěla jsem být jen rychlejší než bulvár a trapný pražský drbny, podle kterých rodím už asi od ledna. Jo a do porodnice zhruba za 2 týdny půjdu v šortkách a žabkáchúplnej sen!“ Vysvětlila svůj záměr fotografií.

Témata: Diana Kobzanová modelky moderátoři Michael Frolík