Petra Janů zrušila koncerty! Skončila v nemocnici!

Petra Janů 8

Autor: Lelková, stars24.cz

12. dubna 2018 11:34

Oblíbená česká zpěvačka Petra Janů (65) podstoupila operaci žlučníku, který ji zlobil už delší dobu. Kvůli tomu ale teď musela zrušit všechny naplánované koncerty! A tak odpočívá doma v posteli a k jídlu smí jen kašovitou stravu.

Velmi aktivní zpěvačce už bohužel nic jiného nezbývalo než si nechat vyjmout žlučník laparoskopicky. „Operace naštěstí proběhla bez komplikací.Pan doktor Jiří Fencl byl bezvadný. Mám v břiše jen takový čtyři malý dírky, které prý úplně zmizí. Takže v plavkách, které jsem si v únoru koupila, se budu moct v srpnu na Lefkadě bez problémů promenádovat.“ Sdělila deníku Aha!.

Již v pátek ji čeká první pooperační kontrola, pak následuje dvou týdenní žlučníková dieta, kdy si tělo musí zvyknout na to, že mu něco chybí. Pořád to je ale příjemnější než problémy, které předtím měla.

Moc dlouho si ale zpěvačka neodpočine, na 1.května už má naplánovaný koncert v Havířově. A následně se prý přesune do přírody na chalupu, odkud bude vyrážet na koncerty. „Už se fakt nemůžu dočkat!“ Konstatuje na konec.

Témata: Petra Janů koncerty nemoc