Aleš Cibulka skončil na sále: Moderátora náhle zradilo zdraví!

Aleš Cibulka.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2021 10:22

Rozhlasovým posluchačům o víkendu pořádně zatrnulo. Kvůli zdravotním potížím se totiž ve vysílání nedočkali Aleše Cibulky, který nakonec skončil na operačním sále. Co se stalo?

Aleš Cibulka měl v sobotu moderovat legendární tobogán, jenže jej při přípravě na přímý přenos zradilo zdraví. V práci ho tak musel zastoupit Dalibor Gondík.

"Asi týden mě záhadně pobolívalo břicho, a protože tyhle problémy nikdy nemívám, raději jsem šel k lékaři. Prodělal jsem veškerá vyšetření, rentgen, ultrazvuk, sono, ve hře byl i onen slepák, ale nakonec se z toho vyklubala divertikulitida," uvedl moderátor včera na facebooku Dvojky.

Nakonec bylo potřeba rychlé řešení, a tak Cibulka musel na sál. "Lékaři navrhli okamžitou operaci, tak jsem byl prvně v životě 'pod kudlou'," přiznal. 

"Rád bych ještě jednou poděkoval za desítky podpůrných vzkazů na facebooku, vůbec jsem to nečekal a dodává mi to ohromnou sílu, děkuju! Držte mi palce a jestli vás pobolívá podbřišek, neodkládejte to a vyražte k doktorovi! Můžou to být jen zaražené větry, ale třeba taky ne!" vzkázal Cibulka.

Témata: Aleš Cibulka