Hana Mašlíková v životní formě: Ostrý vzkaz všem kritikům!

Hana Mašlíková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. června 2021 19:39

Hana Mašlíková na sobě v poslední době pracuje ve fitness centru a je to vidět. Přitahuje to však pozornost, která se jí moc nelíbí. Modelka to přiznala na sociální síti. Co lidem vzkázala?

Hana Mašlíková zveřejnila snímek, aby ukázala, v jaké formě je. "Pamatuju si, jak jsem se vždy bála přidat podobnou fotku na sociální sítě, že okamžitě schytám negativní komentáře, jak jsem babochlap nebo mužatka, ale našli se i tací, kteří mi napsali, že jsem vyzáblá, ať se laskavě pořádně 'nažeru'!" napsala.

"Když má žena viditelné svaly, je to pro spoustu lidí nepřijatelné a nehezké. Já to chápu, každému se líbí něco jiného, ale to nikomu nedává právo, aby ty druhé urážel a kritizoval! Nesnášela jsem když mi obézní lidé říkali, že jsem nechutně hubená nebo svalnatá, že je to hnusné, ať se pořádně někdy najím. Kdyby ti dotyční viděli, kolik toho sním, kleplo by je," podotkla blondýnka.

"Představte si, kdyby někdo naopak obézním takhle řekl, že jsou tlustí jako prasata a ať už nežerou. To by byl okamžitě oheň na střeše. Ať si dělá každý se svým tělem co chce, je to přece každého věc," pokračovala modelka.

Mašlíková měla pro všechny lidi jeden jasný vzkaz. "Nekritizujte, nesuďte, nakládejte se svým tělem podle libosti. Důležité je, ať jste vy se sebou spokojení," dodala. 

Témata: Hana Reinders Mašlíková