Nedvědi opět spolu na pódiu? Nečekaná slova o jejich plánech!

Bratři Nedvědové se opět sešli.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2021 16:16

Po delší době se setkali tváří v tvář. Bratrové Jan a František Nedvědovi dokonce připustili, že je ve hře jejich další společné vystoupení. Něco takového přitom už nikdo nečekal.

Jan s Františkem se setkali ve čtvrtek na Staroměstském náměstí u příležitosti zlaté svatby a obnovení manželského slibu druhého jmenovaného. S přítomnými novináři pak přišla i řeč na jejich společnou hudební budoucnost.

Bratři spolu totiž už pěknou řádku let nevystupují a mohou jen vzpomínat na společné úspěchy, jakým byl třeba koncert na Strahově pro desítky tisíc lidí. Mohlo by se něco takového opakovat? Honza podle webu idnes.cz připustil, že ano.

Bratrská dvojice míří rovnou na nejvyšší metu, jakou v současnosti čeští interpreti mají. "Vypadá to, že O2 arena bude," řekl Jan pořadu Showtime a vysvětlil, co se změnilo.

"Zpívali bychom spolu už dávno. Ale ve chvíli, kdy jsme začali plánovat, František onemocněl. A když se uzdravil, onemocněl jsem pro změnu já. Byly to strašné pitomosti, sepse, břicho a nevím co. Pak mi vypadl zub," prozradil zpěvák. 

Témata: Honza Nedvěd František Nedvěd