Monika Absolonová promluvila: Takové jsou pocity po rozchodu!

Monika Absolonová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2021 9:39

O okolnostech rozchodu Moniky Absolonové s Tomášem Hornou jsme se toho v uplynulých týdnech moc nedozvěděli. Až v posledních dnech došlo ke změně. Bývalý hokejista promluvil o svých problémech. Jak reagovala zpěvačka?

Její bývalý partner v obsáhlé zpovědi pro server Bez frází přiznal rozsah svých problémů s dluhy, o kterých se už psalo v médiích. Nejspíš i kvůli nim došlo k rozpadu vztahu.

Jasné je, že Monika Absolonová rozchodu, který oznámila na prvního máje, nelituje. "Po ukončení vztahu s partnerem a otcem svých dětí jsem pocítila úlevu," přiznala v pořadu Interview na stanici CNN Prima News.

"Rozchod není nikdy radostný. Když ale víte, že je nevyhnutelný, cítíte po nějaké době úlevu. Začátek byl těžký, ale bylo tam více důvodů. Stalo se," konstatovala oblíbená zpěvačka.

Navenek navíc působí dojmem, že s ní tento životní zvrat nijak zásadně neotřásl. "Asi mám takovou povahu, že nechci obtěžovat okolí se svými starostmi. A čím déle to je, tak najednou víte, že jste udělal dobře," dodala.

Témata: Monika Absolonová