Expartner Absolonové přiznal: PRAVDA o velkých dluzích!

Monika Absolonová a Tomáš Horna

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2021 12:00

Když Monika Absolonová před více než měsícem oznámila rozchod s partnerem, hodně se v souvislosti s tím napsalo o jeho dluzích. Tomáš Horna se nyní rozhodl jít s pravdou ven.

Tomáš Horna poskytl obsáhlou zpověď serveru Bez frází, kde potvrdil, že dlužil nemalé částky. Do problémů se podle svých slov dostal, protože neznal hodnotu peněz. Také se mu vymstilo, když ručil za spoluhráče.

Bývalý hokejista popsal, že jej dluhy tížily dlouhé roky. "Neustále vynervovaný jsem se bál podívat na telefon, kdo mi zase volá. Nemyslel jsem na nic jiného než na šílený dluh, jaký jsem si na sebe svojí neopatrností uvázal," napsal.

Expartner Absolonové dokonce přiznal myšlenky na sebevraždu, chvílemi prý neviděl jiné východisko. "Navíc mě šíleně trápilo, že i proto, že žiju se známou zpěvačkou, se všechno propálí veřejně. Lidé, jimž jsem dlužil, přesně tímhle vyhrožovali," uvedl.

Horna věří, že jeho výpověď může pomoci lidem v podobných problémech. Zvlášť když to v jeho případě v podstatě dobře dopadlo. "Dělám na sobě a období, kdy jsem byl úplně na dně, jsem nadobro nechal za sebou," konstatoval.

"I když náš vztah s Monikou skončil, máme spolu dva krásné kluky. Z předchozího manželství mám i zrovna tak krásnou dceru. Oni tři jsou to, pro co žiju. Kdybych tehdy před lety sáhnul k nejhoršímu, sice bych možná vyřešil svoje problémy, ale nebyl bych u toho, jak moje děti rostou a poznávají svět. Podělal bych jim život. To by teprve byl ten pravý průšvih," uzavřel svou zpověď. 

Témata: Tomáš Horna Monika Absolonová